Bijna vakantie!

Bijna vakantie!

Bijna vakantie!

De vakantie voor de kinderen is in zicht. Vanuit de scholen zijn er allemaal leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals een musical van de groepen acht waar de andere klassen naar mogen gaan kijken, een sportdag, het eindfeest en natuurlijk allemaal leuke dingen in de klas. 

Wij als Mirakel doen hier gezellig aan mee. Zo hadden we afgelopen woensdag een dag vol waterpret. Het weer was verrukkelijk en daar hoort natuurlijk een zwembad en een sproeier bij. De kinderen genoten in volle teugen van al het water. Sommige kinderen die het in het begin nog een beetje spannend vonden konden de verleiding niet weerstaan en stonden uiteindelijk lekker onder de sproeier te genieten.

Zo gaan wij de vakantie heerlijk tegenmoet. In de vakantie hebben wij vanaf week één tot en met week zes vol staan met alleen maar leuke activiteiten en de leukste uitstapjes, zodat de kinderen die naar de BSO moeten ook kunnen genieten dat ze vakantie hebben. Zo gaan de kinderen van de Panda’s en Poema’s naar de kinderboerderij, lasergamen, Amstelpark, waterfietsen en als klap op de vuurpijl naar This is Holland. Een leerzaam maar super stoer uitstapje. Hiernaast zal de vakantie afgesloten worden met een Mirakelse sportdag. Een en al gezelligheid en plezier is gegarandeerd!

Groetjes van
BSO Mirakel Kalfjeslaan
Amsterdam

Bijna vakantie! BSO Kalfjeslaan
21-07-2018

De vakantie voor de kinderen is in zicht. Vanuit de scholen zijn er allemaal leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals een musical van de groepen acht waar de andere klassen naar mogen gaan kijken, een sportdag, het eindfeest en...

Lees meer
Geslaagde dansworkshop BSO Kalfjeslaan
05-07-2018

“Wie ben jij, kom erbij, ga maar staan en roep je naam” (met een leuk danspasje er bij). Zo begonnen de kinderen van de Tijgers en Apenkoppen aan hun dansworkshop onder begeleiding van Simone Heijloo. 

Lees meer
Sterrenjacht! BSO Kalfjeslaan
20-06-2018

Vrijdag 15 juni was er op Mirakel Kalfjeslaan een Sterrenjacht. Naast onze BSO deden ook Mirakel Backershagen en Pinoké mee. Er deden wel 17 acts mee, dus er was veel te zien!   

Lees meer