Een nieuw Elands spel!

Een nieuw Elands spel!

Een nieuw Elands spel!

Deze dagen hebben wij mogen genieten van mooi weer. Vanwege de droogte gingen de sproeiers aan en konden de kinderen lekker buiten spelen. We spelen deze laatste dagen ook een heel leuk spel op papier. Het is net Pim pam pet, maar wel in de Elandse stijl.

Daarvoor heb je nodig: papier en pen. Speluitleg: op papier schrijf je jongens, meisjes, dieren, landen en punten.
Kind 1 begint met het alfabet en dat begint met de A, kind 2 zegt dan stop, kind 1 zegt dan bij welke letter er stop is gezegd.
Als het bijvoorbeeld bij letter c is moet bij alles een woord worden opgeschreven die met een c begint.
Als er kinderen zijn die dezelfde naam, dier of land heeft dan krijgen geen tien (10 )punten maar vijf (5) en dat schrijft je op bij de punten. Je kunt het net zo leuk maken als jij dat zelf wilt. Met een hele groep spelen wordt het alleen maar leuker. Het is echt een aanrader om thuis te spelen!
Succes…

Groeten de Elanden
BSO Mirakel Kalfjeslaan
Amsterdam 

Bijna vakantie! BSO Kalfjeslaan
21-07-2018

De vakantie voor de kinderen is in zicht. Vanuit de scholen zijn er allemaal leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals een musical van de groepen acht waar de andere klassen naar mogen gaan kijken, een sportdag, het eindfeest en...

Lees meer
Geslaagde dansworkshop BSO Kalfjeslaan
05-07-2018

“Wie ben jij, kom erbij, ga maar staan en roep je naam” (met een leuk danspasje er bij). Zo begonnen de kinderen van de Tijgers en Apenkoppen aan hun dansworkshop onder begeleiding van Simone Heijloo. 

Lees meer
Sterrenjacht! BSO Kalfjeslaan
20-06-2018

Vrijdag 15 juni was er op Mirakel Kalfjeslaan een Sterrenjacht. Naast onze BSO deden ook Mirakel Backershagen en Pinoké mee. Er deden wel 17 acts mee, dus er was veel te zien!   

Lees meer