Heerlijke paaslunch

Heerlijke paaslunch

Heerlijke paaslunch
Op Goede vrijdag (30 maart) hebben wij onze jaarlijkse Paaslunch weer gehouden. Ook dit jaar was er weer een studiedag, waardoor de kinderen er gezellig de hele dag waren. In de ochtend konden de kinderen die het leuk vonden naar de kerk, daar werd het paasverhaal voorgelezen. Bij terugkomst stond er een heerlijk gedekte tafel klaar en kon iedereen aanschuiven voor de paaslunch.

Het is altijd erg gezellig, want we zitten aan een gedekte tafel met heerlijke dingen en we kletsen heel wat af.
In de middag hadden wij nog een verrassing, alle kinderen mochten paaseieren zoeken! Al met al was het een gezellig dag.

Groetjes van BSO Mirakel Kalfjeslaan
Amsterdam

Bijna vakantie! BSO Kalfjeslaan
21-07-2018

De vakantie voor de kinderen is in zicht. Vanuit de scholen zijn er allemaal leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals een musical van de groepen acht waar de andere klassen naar mogen gaan kijken, een sportdag, het eindfeest en...

Lees meer
Geslaagde dansworkshop BSO Kalfjeslaan
05-07-2018

“Wie ben jij, kom erbij, ga maar staan en roep je naam” (met een leuk danspasje er bij). Zo begonnen de kinderen van de Tijgers en Apenkoppen aan hun dansworkshop onder begeleiding van Simone Heijloo. 

Lees meer
Sterrenjacht! BSO Kalfjeslaan
20-06-2018

Vrijdag 15 juni was er op Mirakel Kalfjeslaan een Sterrenjacht. Naast onze BSO deden ook Mirakel Backershagen en Pinoké mee. Er deden wel 17 acts mee, dus er was veel te zien!   

Lees meer