Nieuws

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Met de juffies op pad!

Met de juffies op pad! 18-07-2019

Hoera! Het is zomer! Lekker met de juffies op stap. We gaan met de kindjes van de zeepaardjes en de zeeschildpadden gezellig in de bolderkar, wandelen naar het Gelderlandplein.

De kinderen zijn ingesmeerd, de broodjes zijn gesmeerd en we hebben er super veel zin in! Onderweg zongen de kindjes zomerliedjes die ze van Stef hebben geleerd. Op het Gelderlandplein hebben we heerlijk bij Kiddyland gespeeld, in de auto’s gereden en gingen we gezellig lunchen met z’n allen.

 

Lees meer

Expositie op de vestiging!

Expositie op de vestiging! 04-04-2019

Op dinsdag 2 april was het dan eindelijk zover, de expositie op ons kinderdagverblijf. In de weken daarvoor hebben de kinderen hard gewerkt om hun mooiste kunstwerk te maken! De baby’s hebben geverfd met hun handjes en voetjes en hebben prachtige Mondriaan schilderijtjes gemaakt!

Lees meer

Peuterplus kids overenthousiast

Peuterplus kids overenthousiast 18-02-2019

Tijdens het harde werken met de piramide methode worden de kinderen wel eens een beetje over enthousiast. Hierdoor sneuvelen er ook wel eens materialen waarmee gewerkt wordt. Een aantal kinderen van de Tovertuin hadden iets te fanatiek met het boek van Dikkie Dik gewerkt. 

Lees meer

Rakkers maken baard van scheerschuim

Rakkers maken baard van scheerschuim 30-11-2018

Het sinterklaasthema is in volle gangen we zijn druk met alle voorbereidingen voordat dat Sinterklaas en zijn pieten komen. De kinderen hebben al vele kleurplaten gemaakt met Sinterklaas en zijn pieten. Er worden ook veel liedjes gezongen op de groep, met de muziekles komen deze liedjes nog eens terug en tijdens de gymles wordt er druk geoefend voor het pietendiploma.

Lees meer

Peuterplus gestart met thema Sinterklaas

Peuterplus gestart met thema Sinterklaas 21-11-2018

De peuterplus groep is begonnen met het Sinterklaas thema. Altijd weer een tijd vol gezelligheid! Mirakel is ook weer helemaal versierd met slingers en de mutsen voor de kinderen worden zo langzaam aan weer gemaakt. De muziekles staat bol van de Sinterklaas liedjes en de gymles zal zich gaan richten op de Pietengym. En daar moet je best lenig voor zijn.

Lees meer
Pagina 1 van 150  > >>