Laatste nieuws

Met de juffies op pad!

Met de juffies op pad! 18-07-2019

Hoera! Het is zomer! Lekker met de juffies op stap. We gaan met de kindjes van de zeepaardjes en de zeeschildpadden gezellig in de bolderkar, wandelen naar het Gelderlandplein.

De kinderen zijn ingesmeerd, de broodjes zijn gesmeerd en we hebben er super veel zin in! Onderweg zongen de kindjes zomerliedjes die ze van Stef hebben geleerd. Op het Gelderlandplein hebben we heerlijk bij Kiddyland gespeeld, in de auto’s gereden en gingen we gezellig lunchen met z’n allen.

 

Lees meer

Expositie op de vestiging!

Expositie op de vestiging! 04-04-2019

Op dinsdag 2 april was het dan eindelijk zover, de expositie op ons kinderdagverblijf. In de weken daarvoor hebben de kinderen hard gewerkt om hun mooiste kunstwerk te maken! De baby’s hebben geverfd met hun handjes en voetjes en hebben prachtige Mondriaan schilderijtjes gemaakt!

Lees meer

Feestje!

Feestje! 04-10-2018

Op vrijdag 28 september was het dan eindelijk zover..! Het zomerfeest ging van start. ’s Morgens zijn we met de kinderen van de Zeeschildpadden op het springkussen gaan springen. Dit was niet zomaar een springkussen, het was een KASTEEL..!

Lees meer

Naar buiten met de baby's

Naar buiten met de baby's 05-07-2018

Hier het eerste website stukje van 'De Zeepaardjes', de nieuwe babygroep van Backershagen. Begin mei zijn wij geopend, de eerste weekjes waren nog rustig, maar inmiddels zijn wij al aardig ‘vol’ aan het lopen. We hebben een heerlijke lichte en rustige groepsruimte, waar we erg blij mee zijn.

Lees meer

Muziekles met Stef

Muziekles met Stef 07-06-2018

Vandaag kwam Stef weer bij ons op de groep. De kinderen waren reuze enthousiast toen ze Stef binnen zagen komen met zijn kist vol met instrumenten en zijn gitaar. We beginnen altijd met het welkomslied: 

Lees meer
Pagina 1 van 45  > >>