Laatste nieuws

Cheetah's maken insectenhotel

Cheetah's maken insectenhotel 13-06-2018

Deze week was het heerlijk weer. De kinderen hebben genoten van het weer en de tuin. Balanceren op de boomstammen, rennen door het gras. Beestjes zoeken in de hut. De Cheetah meiden hadden zelfs een insectenhotel gemaakt! 

Lees meer

Geslaagde meivakantie

Geslaagde meivakantie 24-05-2018

Wat hebben we kunnen genieten van het mooie weer in de meivakantie. In de eerste week was het wat kouder en regende het veel, maar dat houdt de pret niet tegen. De eerste week van de vakantie zijn de Zebra’s en de Giraffen gaan bowlen. De meisjes tegen jongens natuurlijk. 

Lees meer

Heel veel buiten spelen!

Heel veel buiten spelen! 03-05-2018
Met het mooie weer van vorige week is er heel veel buiten gespeeld. De grotere jongens waren voornamelijk aan het voetballen en de jongere kinderen hebben veel leuke dingen gedaan. Spelen met het springtouw blijft een favoriet.
Lees meer

De Sterrenjacht komt er aan!

De Sterrenjacht komt er aan! 19-04-2018

Vrijdag 18 mei is het zover, dan is het alweer tijd voor onze jaarlijkse Sterrenjacht! Tijdens deze gezellige middag zullen de kinderen van onze BSO zijn of haar verborgen talent aan alle kinderen en ouders laten zien. De Sterrenjacht start om 16.00 uur en duurt tot ca. 18.00 uur. 

Lees meer

Thema 112 en kleurwedstrijd

Thema 112 en kleurwedstrijd 15-03-2018

Deze week zijn we begonnen met een nieuw thema 'beroepen en 112'. Druk zijn we begonnen met knutselen zoals brandweermannen/vrouwen. En bakken we heerlijke brandweerpizza’s . Ook 'vallen' er wel eens pedagogisch medewerkers en kinderen en die worden dan ook vakkundig verbonden door de kinderen. Knieën, enkels, armen niks is te gek!

Lees meer
Pagina 1 van 52  > >>