Laatste nieuws

Griezeliggoede Halloweenavond!

Griezeliggoede Halloweenavond! 02-11-2018

Een dag waar alle kinderen van de Kapitein Haak groep altijd naar uit kijken is ons jaarlijkse Halloweenfeest. Voorafgaand aan deze dag komt de Kinderraad bijeen om te bespreken wat zij graag zouden willen doen tijdens deze avond. Zij hebben de belangrijke taak om een spookhuis te bouwen in de chillruimte. Vandaar dat de leden op vrijdagmiddag speciaal eerder naar de BSO toe kwamen om in het geheim het spookhuis op te bouwen. 

Lees meer

Pizza eten en knutselen

Pizza eten en knutselen 27-09-2018

Bij de Peter pan groep hebben we veel nieuwe kinderen: Niel, Stijn, Tijn, Rocco en Alex. Welkom jongens, wat is dat gezellig! Het is altijd leuk bij Peter Pan groep. Er wordt geknutseld, gespeeld, gekookt, gebakken, gebouwd en gegymd. Op woensdag hebben we meer tijd om veel te doen samen. 

Lees meer

Een super vakantie

Een super vakantie 17-09-2018

Wat hebben wij een super vakantie gehad met allemaal leuke activiteiten en uitstapjes. Wij zijn met de Kapitein Haak groep naar het Vondelpark, de Ouderkerkerplas, de midgetgolfbaan in het Amstelpark en het Scheepvaartmuseum geweest. Ook hebben we gebowld en natuurlijk hebben wij ook meegedaan aan de jaarlijkse sportdag. 

Lees meer

Thema dieren en uitstapjes

Thema dieren en uitstapjes 23-07-2018

Op dit moment werken wij met het thema ‘dieren’ op de groepen. Je hoeft namelijk helemaal niet op vakantie naar Zuid-Afrika te gaan om wilde dieren te spotten, dat kan ook gewoon bij ons op de BSO!

Lees meer

Knutselen met kosteloos materiaal

Knutselen met kosteloos materiaal 05-07-2018

Op woensdag zorgt Michelle altijd voor een onvergetelijke dag op de Peter Pan groep. Ditmaal kregen de kinderen een creatieve verrassing. Op tafel stond een grote tas, gevuld met heel veel kosteloos materiaal, dat Michelle speciaal voor de kinderen had verzameld!

Lees meer
Pagina 1 van 54  > >>